mynewspapers.net

Hur bli av nervositet när runt någon du gillar

Hur bli av nervositet när runt någon du gillar


Du upplever alla olika typer av intensiv och alla tidskrävande känslor när du är runt någon du gillar. Det är en stor sensation, men du vill inte att denna person att veta hur du känner dig tills du berätta för henne. Du kan känna upphetsad, orolig och nervös på en gång. Dessa intensiva känslor bör dock inte vara uppenbart för alla att se. Om du vill bli av med nervositet runt någon du gillar, finns det några enkla saker du kan göra för att visas mer självsäker, sätta samman och lugn.

Instruktioner

• Andas djupt. Detta är en mycket grundläggande men viktiga steg till total avkoppling och en lugn tillstånd av att vara. Om du är runt någon du gillar, försök att inte låta tankarna få av kontroll och din andning snabbare. Fokusera på ta djupa andetag genom näsan och andas ut genom munnen. Räkna till fyra långsamt när du andas in och räkna till fyra när du andas ut.

• Få dina tankar perspektiv. Detta fungerar när du är runt den person du och när du inte. Innan du ser honom, försöka fokusera på tankar som landhöjning dig och allmänt koppla dig länge. Kom ihåg att du har kontroll över dina tankar och känslor, och att du inte har att låta tankar en person kontrollera ditt sinne och få ur.

• Undvika koffein och socker. Medan detta inte kanske verkar som det kommer att hjälpa dig i ditt mål att visas mer i kontroll framför personen du, kan du bli förvånad. Koffein kan ofta leda till svettiga handflator, ångest och övergripande nervositet. Eftersom det snabbar upp din puls, hjälper det inte du verkar samlas in när du är runt den speciellt någon. Undvika det innan du planerar att köra in i henne.

• Vistelse nära vän. Bor nära en god vän medan du är runt den person du är en bra idé eftersom det kommer att ge dig självförtroende och en känsla av kontroll. Du kommer att känna dig mer i fred att veta att någon som bryr sig om dig och vet dina känslor för denna person är nära. Dessutom har du ett samtal med din vän, kan hon vara kan ge dig det förtroende du behöver koppla av.

• Uppskatta vem du är. Lära sig att verkligen älska vem du är ger dig energi, inspiration och en kant runt den person du har en crush på. Kanske du känner dig nervös, men om du vet vem du är och älska dig själv, du behöver inte oroa dig som syns tydligt. Prata med några vänner för att få ett uppsving av förtroende, eller skriv i din dagbok om alla dina positiva egenskaper.