mynewspapers.net

Hur bli av möss i väggarna i ett hem

Hur bli av möss i väggarna i ett hem


Du kan höra möss på natten, ilande och sprätta i väggarna, eller när du öppnar skåpet på morgonen för att få en skål flingor, kanske du upptäcker en tuggad låda och mus spillning nedskräpning hyllan. House möss är små söta små djur, men de bära sjukdom och är allmänt destruktiva till ett hem. Från chewing viktiga papper i arkivskåp att gnaga på elektriska ledningar, kan en infestation av möss exakt skurkrollskada på varje hus.

Instruktioner

• Uppskatta antalet invaders i huset genom att undersöka spillning och mängden skador på mat behållare. Du bör också damm delar av huset med giftfri pulver. Lämnar rester på våningarna över natten, och undersöka den för möss utskrifter nästa dag. Du bör kunna berätta om det är bara en av utskrifter eller flera set.

• Gillra fällor nära ett angripet område. Mössen färdas sällan längre än 30 fot från boet. Placera fällor nära stora högar av spillning, i mörka hörn och längs väggarna. Baiting fällor med jordnötssmör och flingor är bra. Dock kan du försöka använda bomullstussar bundna till snapin fällan eftersom kvinnliga möss gillar att använda dessa för sina bon.

• Öva strikt sanitet genom att placera mat i mus-bevis behållare, till exempel hårda plastförpackningar. Sopa upp smulor och tvätta ner räknare och golv kommer att begränsa tillgången på mat. Att inte ha mat källor konkurrera med agnade fällor hjälper fånga möss i fällorna.

• Täta alla hål Funna i golvplankorna, längs väggar och i tak eller tak med stålull eller Expanderande skum. Möss kan pressa igenom extremt små sprickor och hål, så inspektera huset grundligt. Mus-proofing kommer inte att hindra möss från att göra ditt hus deras hem, men det kan hjälpa gräns åtkomstpunkter.

• Få en katt. Katter är produktiv jägare och är ökända för att döda miljoner fåglar och små däggdjur i hela USA. En katt kan inte fånga eller skrämma bort alla möss i ditt hem, men en bra råttfångare kan hjälpa hålla befolkningen av möss i hemmet under kontroll.