mynewspapers.net

Hur bli av Mjölig buggar i hus växter

Hur bli av Mjölig buggar i hus växter


Mjölig fel visas på växter som vita fläckar som ser ut som bomull, enligt Washington State University. Varje plats är faktiskt en enskilda mjölig bugg, och varje enskild mjölig bugg drar fukt från huset växten. När angripna av Mjölig fel, kan hela växten lida skada. Om bara ett par Mjölig buggar har dykt upp på din hus anläggning, kan du ofta bort växten av insekter innan ytterligare angrepp sker.

Instruktioner

• Häll 70 procent tvättsprit i en liten skål. Doppa en bomullstuss i gnugga alkohol. Tryck på pinnen mot sidan av skålen att ta bort överskott alkohol och förhindra att det droppade till icke-infekterade områdena av din hus anläggning.

• Dab varje individuella bomull plats på bladen och stjälken av huset anläggningen. Detta douses varje individuella mjölig bugg på växten med tvättsprit.

• Torka bladen på house anläggning försiktigt med en mjuk trasa för att ta bort fläckarna bomull från bladen.

• Göra en blandning av gnugga alkohol och vatten om mjölig bug angrepp är alltför svår att attackera varje mjölig bugg separat. Använd 1 eller 2 koppar av alkohol till en flaska vatten och kontrollera blandningen på några små blad innan med på resten av anläggningen för att kontrollera alkohol blandningen inte är alltför stark för växterna. Golden Harvest Organics rekommenderar vänta 24 timmar innan växterna för varje fläckar skapad på anläggningen av blandningen. Om fläckar på bladen, använder mindre alkohol i lösningen och testa blandningen igen före användning.

• Spraya den växt som har en mjölig bug angrepp varje vecka med alkohol-vatten blandningen tills de Mjölig fel försvinner. Göra säker du få undersidan av bladen, där Mjölig fel kan gömma, tillsammans med resten av anläggningen.