mynewspapers.net

Hur bli av mitt permanentat hår

Hur bli av mitt permanentat hår


Om du blir trött på ditt permanentat hår, beklagar ditt beslut eller bara vill ha en förändring som du kan behöva unperm håret. Unperming ditt hår kräver flera dagars tvättning och oljning, men ta bort perm på rätt sätt kommer att spara ditt hår.

Instruktioner

• Tvätta håret noga med en uträtning schampo och balsam. Om håret var permanentat inom 72 timmar tvätta håret ett par gånger med uträtning schampo och balsam att räta ut håret och ta bort perm kemikalien. Om det var längre än 72 timmar före du kommer att behöva fortsätta följande steg.

• Applicera varm massageolja i håret. Pensla den heta oljan genom håret så att det når alla hår folicles. Den heta oljan hjälper till att koppla av lockar. Skölj ut den heta oljan.

• Vänta några dagar för den heta oljan att helt skölja rent av hårbotten och hår. Be en vän att hjälpa dig och kamma kemiska plattången genom håret. Använd en stor tandad kam och kamma kemiska plattången genom håret tills det slappnar av helt.

• Skölj och tvätta sedan håret med uträtning schampo. Använd ett strykjärn för att fixa eventuella kvarvarande problemområden.