mynewspapers.net

Hur bli av med vårtor på hundar eller husdjur

Hur bli av med vårtor på hundar eller husdjur


Vårtor är vanliga i husdjur och kan visas på deras hud, ögon mun och näsa. En omfattande typ av vårta på hundar och katter kallas viral papillomvirus. Några vårtor visas som en liten godartad bula, som försvinner på egen hand, medan andra typer kan behöva viss läkarvård på grund av en närstående hälsotillstånd. Att bli av med vårtor på dina husdjur börjar med att öka hundens immunförsvar.

Instruktioner

• Besök din veterinär för en undersökning och diagnostiska test av din pet's vårta. Läkare kan avgöra om det är virus i naturen eller ett mer allvarligt tillstånd behöver medicinsk intervention.

• Stärka din pet's immunförsvar med ett tillägg av c-Vitamin. En vårta är på grund av en svag eller outvecklade immunsystem och ofta försvinner snabbare när immunförsvaret fungerar korrekt. C-Vitamin till maten eller Använd som en topikal behandling.

• Skaffa din sällskapsdjur med ett muntligt tillägg av Vitamin A. Denna antioxidant tillägg är effektivt avvärja viruset som orsakar uppkomsten av viral papillomvirus vårtan.

• Massage Vitamin E och ricinolja på din pet's vårta att mjuka upp det, minskar irritation och hjälpa den långsamt minska. Tillämpa oljorna två till tre gånger dagligen.