mynewspapers.net

Hur bli av med loppor på 3 veckor gamla kattungar

Hur bli av med loppor på 3 veckor gamla kattungar


Loppor på katter är alltid en utmaning eftersom katter är så mycket mer känsliga för gifter än hundar. Det är ännu svårare att bli av med loppor på kattungar. På 3 veckor gamla är de för ung för de flesta typer av loppor, spray eller ens loppa bad. Behandling av modern är en marginell alternativ eftersom kattungarna kommer att klättra över henne och omvårdnad från henne. Tyvärr ignorera loppor tills kattungarna är äldre är också ett dåligt val.

Instruktioner

• Ordna tre skålar på ett bord eller annan stabil yta där de inte är likadana till vara spillt. Häll den loppa spray lösningen i en skål, har nästa skålen full av ett rengöringsmedel som inte skapar rök när de kombineras med loppa spray, och slutligen en ren skål med vatten. Placera dig själv i närheten med en rulle hushållspapper, en loppa kam och katten eller kattungar som behöver behandlas.

• Placera ett ark eller kudden fall på knät. Vänta tills mamma katt har foder kattungar och har lämnat boet för mat och vatten. Kamma henne grundligt med en fin tand Loppa Kam. När kammen blir igensatt av loppor, dunk hela i loppa spray vätskan. Använd inte kammen på katten tills du har rengjort det i diskmedel vattnet, sedan i rent vatten. Torka det med hushållspapper, att se till att inga loppor vätska eller tvål är fortfarande på den. Mata henne eller begränsa henne för att hålla henne borta från kattungarna efter behandling.

• Plocka upp en obehandlad kattunge. Försiktigt kamma loppor off barnet. Se till att få magen, bakom öronen och vid basen av svansen, eftersom dessa platser loppor vilja dölja. När den är som fria loppor som du kan hantera, sätter det med sin mamma eller en ren. Upprepa processen tills kattungarna har varit groomed.

• Upprepa detta rengöringsprocess dagligen tills loppor är borta eller tills kattungarna är 6 veckor gamla. På den tiden, be din veterinär att rekommendera ett säkert ämne att använda på mor och barn för att se till att loppor är verkligen borta. Om du har en allvarlig angrepp som inte ger till kamning och rengöring, kan du behöva prata med honom förr.

• Rengör kattungar miljön noggrant varje dag under hela processen. Tvätta sängkläder, vakuum ut eller ersätta deras holken dagligen. Vakuum och ren resten av ditt hus, och se till att få sprickor och hörn. Kamma processen kommer att bli av vuxna loppor. Genom att tvätta sängkläder, dammsugning och ändra deras box, och städa ditt hem, du är att bli av med loppor ägg.