mynewspapers.net

Hur bli av maskar i en pool

Hur bli av maskar i en pool


Det är inte ovanligt att hitta maskar i poolvatten. Såvida de inte är en daggmask som av misstag föll i poolen, är maskarna mest sannolikt tagel eller gordiska masken, som är parasiter som utvecklas i organ av gräshoppor, kackerlackor, skalbaggar och gräshoppor. Även om de är ofarliga, kommer de flesta pool älskare vill ta bort varelser. Med samma teknik som du använder för att ta bort smuts och skräp, kan du säkert bli av maskar i din pool.

Instruktioner

• Skumma poolen med en leaf skimmer. När du ser maskar, särskilt om de är flytande på ytan av vattnet, fånga dem i nettot av leaf skimmer. Försiktigt knacka dem på marken bredvid poolen så att de faller ur nätet.

• Dammsug din pool. Detta bort döda maskar på botten av poolen som du inte kanske kan nå med skimmern eller med dina egna händer. När du är klar dammsugning, se till att du kontrollerar det vakuum filter så att du kan ta bort masken organ. De är inte farliga, så du inte behöver oroa dig röra vid dem.

• Kontrollera din pool filter. När du kör din filterpump, kan några maskar fastna i filtret. Om du ser maskar i filtret, ta bort dem.

• Samla maskar i en förseglad behållare om du vill ha maskar kan identifieras. Många universitet förlängning eller diagnostiska tjänster kommer att identifiera maskar för dig om du post eller leverera maskar i en sluten behållare. Fyll behållaren med alkohol så att maskarna inte får sprött. Priset för denna identifiering varierar beroende på universitetet, men är oftast runt £6, från och med februari 2011.

• Hindra maskar från att komma i din pool genom korrekt säkra den med ett poolskydd.