mynewspapers.net

Hur bli av loppor i trädgårdenOm du har loppor inne i ditt hem, är chansen du har loppor utanför också. Loppan kommer att invadera gård och trädgård, vilket gör det svårt att arbeta utanför som loppor fortsätter att bita. Du kanske vill bli av med dem genom att använda naturliga produkter eller kemikalier. Processen kommer att ta några veckor, men så småningom kommer du att se loppor försvinna.

Instruktioner

• Anläggningen blommor för att hålla loppor från att komma in i din trädgård. Sådana växter som lavendel, mynta och malört kommer inte bara hålla loppor ur trädgården, men håll ut andra oönskade insekter som Vita flygare. När växterna planteras, vatten i trädgården. Vatten kommer att störa loppor och föra dem mot toppen av smutsa.

• Sprida en loppa-dödande ämne såsom kiselgur, borsyra eller kiseldioxid Aerogel till din trädgård. Kiselgur hjälper döda loppor som finns i din trädgård genom indunstning av loppor. Borsyra och silica Aerogel är pulver-liknande loppa killers. Om du använder en av dessa, strö kemikalier jämnt på trädgårdsjord. Oavsett vilket ämne du väljer kommer att behöva upprepas inom nästa vecka eller två.

• Spraya nematoder i jorden i trädgården med en nematoder spruta. Nematoder är mikroskopiska organismer som äter loppor och andra insekter som kan skada dina växter. De är ofarliga för människor och husdjur. Detta är en av de mest naturliga sätt att döda loppor i din trädgård och har en långvarig effekt i att döda loppor.

• Spraya ett insektsmedel som klorpyrifos insektsmedel. Det finns flera typer av klorpyrifos insekticider inklusive dursban. Denna produkt kommer inte bara att döda loppor men andra oönskade insekter som bladlöss. Spraya insectide mot trädgården och upprepa behandlingen enligt anvisningarna. Klorpyrifos angriper nervsystemet av insekter. Du kan inte använda denna produkt om du har husdjur.