mynewspapers.net

Hur bli av Lightning buggar

Hur bli av Lightning buggar


Eldflugor eller eldflugor är insekter finns i fält och gårdar som våren vänder sig till sommaren. Manliga eldflugor flyga runt och "flash" för att locka kvinnor att para sig med. Firefly larver lever på fuktiga ställen på marken. de mogna insekterna äta daggmaskar och sniglar, bland annat. Eldflugor bita inte, men somliga anser att de olägenheter och leta efter sätt att bli av med dem.

Instruktioner

• Skapa en bugg bur med en burk med metall lock. Punch eller borra hål i locket så eldflugor kan andas. Fukta en pappershandduk med vatten och placera den i botten av burken, att hålla luften inuti burken fuktigt.

• Fånga Eldflugor med hjälp av en bugg netto. Placera de buggar som du samla inuti burken, skruva på locket på tight när var och en placeras inuti.

• Leta efter eldflugor i hela gården på natten genom att titta på för deras blinkande. Stäng av alla yttre ljus för en bättre överblick. Leta efter eldflugor under dagen i marktäckning, längs kanterna av vatten, i lågt hängande träd, på klippor eller under loggar.

• Promenad från högt trafikerade ytor på natten att släppa buggar. Öppna burken i en gräsbevuxen område och släppa dem. Följ stegen i "fånga" så ofta som möjligt att ta bort eldflugor.