mynewspapers.net

Hur bli av knoge rynkor

Hur bli av knoge rynkor


Händer är ofta det första stället att visa tecken på åldrande--- och det är ingen överraskning: våra händer göra mycket på en dag och få nästan lika mycket solexponering som våra ansikten, men de får sällan samma uppmärksamhet. Resultatet är händer som är gamla före deras tid, med torr hud, åldersfläckar och---kanske värsta av alla---knoge rynkor. Lyckligtvis, det finns flera sätt att återställa ett ungdomligt utseende i dina händer och eliminera eller minska uppkomsten av knoge rynkor.

Instruktioner

• Återfukta, återfukta, återfukta. Enligt en artikel av Mayo Clinic, fuktgivande "mask små linjer och veck" producerar ett mer ungdomligt utseende. Eftersom du inte behöver oroa dig igentäppta porer på händerna, Använd en tung fuktkräm flera gånger om dagen. Det finns många krämer utformats speciellt för händer eller använda ett naturligt alternativ som sheasmör eller vitamin E.

• Tillämpa en tung fuktkräm på händerna innan sängen och sätta på antingen bomullshandskar (att låsa i fuktkräm) eller fuktgivande handskar (som har fuktgivande invävda i tyget). Båda alternativen finns tillgängliga på de flesta apotek. På morgonen, dina händer blir mycket mjukare och utseendet på din knoge rynkor kommer att minska. Effekten är temporär, så upprepa om det behövs en gång i veckan eller mer.

• Massage retinol grädde i dina händer vid sänggåendet. Enligt en artikel i "The New York Times", tre anti åldrande behandlingar är visat kliniskt effektivt minska rynkor, men retinol är den enda som inte kräver ett besök till din läkare. Stället helt enkelt minskar uppkomsten av rynkor, minskar detta mirakel anti ager faktiskt storlek och djup av rynkor. Leta efter en behandling som gjorts speciellt för händerna och Använd den innan din fuktkräm så ofta som riktas. En artikel i "Mer" magazine förklarar att läggdags är den bästa tiden att tillämpa retinol behandlingar eftersom under sömnen "huden arbetar med för att reparera sig själv--- och är bäst på att absorbera och använda aktiva ingredienser i hudvårdsprodukter."

• Besök din läkare. Det finns flera läkare-utförs kliniskt bevisat att dramatiskt minska knoge rynkor. Enligt en artikel i "The New York Times", med hänvisning till en recension i "The Archives of Dermatology", är dessa behandlingar "koldioxid laser resurfacing; och injektion av hyaluronsyra, en fukt-behålla syra som förekommer naturligt i huden. Båda dessa behandlingar kan användas på händer och varierar i pris från ca £1,950 för injicerbara till £3.250 för laser behandlingar (genomsnittliga kostnaden från och med juni 2010). Effekterna av dessa behandlingar sista sex månader till två år. Om pengar är inget objekt, kan fett ympning (framförd av en plastikkirurg) vara ett alternativ för dig. Fett ympning minskar knoge rynkor och ger händerna ett mer ungdomligt utseende. Resultaten pågå upp till 10 år. men kostar förfarandet uppemot £7,800.

• Öva förebyggande. Enligt "The New York Times hälsa Guide", de två största orsakerna till rynkor---utöver genetik och det naturliga åldrandet---är solexponering och rökning. Alltid använda en SPF lotion på händerna (och ansiktet... och halsen...) och, om du röker, sluta! För att förhindra torrhet, vilket gör huden mer rynka benägna och befintliga rynkor mer framträdande, alltid bära gummihandskar när du diska eller städa med kemikalier och Använd milda rengöringsmedel när du tvättar händerna.