mynewspapers.net

Hur bli av jätte vatten buggar

Hur bli av jätte vatten buggar


Konstaterande att jätte vatten buggar är i ditt hem är en chockerande upptäckt. Du kan hålla ett snyggt hem, men dessa elaka buggar kan fortfarande hitta sin väg in och ta över ditt vardagsrum. Vatten buggar, även känd som Oriental eller amerikanska kackerlackor, är stort och äckligt, men tack och lov ganska lätt att bli av med. Innan du ringer en skadedjursbekämpare för att ta hand om din skadegörarproblem, det finns några enkla saker som du kan prova på egen hand.

Instruktioner

• Rengör ditt hem noggrant. Vatten buggar och andra kackerlackor som att mata bort av förfalla matrester i ditt hem, så att bli av med dem är viktigt. Du vill se till att mörka och fuktiga områden, sådan som under vasken, är särskilt ren. Om du hittar någon stående vatten i ditt hem, städa som omedelbart, som vatten buggar kärlek fuktiga miljöer.

• Reparera sprickor i dina väggar och fixa eventuella läckande ledningar. Kackerlackor kommer att smyga in i ditt hem genom dessa sprickor och kommer att stanna om de hittar mat och en fuktig plats att leva. Om fastställande av dessa saker kommer att se till att inte mer kan ange ditt hem. Av samma anledning som du kommer att vilja se till att har varje fönster i ditt hem en skärm. Fönstret skärmar förhindrar vatten buggar kryper i.

• Använda pyretrum att döda befintliga kackerlackor i ditt hem. Du kan lätt döda vatten buggar och andra insekter med pyretrum sprayer, som du hittar i hem butiker. Du kan spraya direkt på buggar eller spraya det i ett område där buggar kan gömma sig, sådan som under en diskbänk. Tänk på att ventilera rummet medan besprutning och avyttra buggar ordentligt så att ditt barn eller husdjur inte kan komma åt dem.

• Strö borax runt utsidan av ditt hem. Du kan också använda den inne i ditt hem om du har inga husdjur eller små barn runt, eftersom det är giftigt. Borax är giftiga granulerna hålla sig till vatten småkryps ben. När det går tillbaka till kolonin, kommer det så småningom döda alla vatten buggar.

• Lägg några droppar diskmedel i vatten runt ditt hem. Vatten buggar kommer från vattnet, så om du har någon stående vatten i ditt hem du måste behandla som för att säkerställa att buggarna inte sticka. Häll några matskedar av tvål på ytan av vattnet. När buggar simma i vattnet de kommer att försöka komma till ytan för luft, men lagret av tvål kommer att hindra dem från att göra detta.

• Häll vinäger ner avlopp i ditt hem. Vatten buggar älskar den mörka, fuktiga miljön av avlopp, och hälla ättika ner dem kommer omedelbart döda buggar.

• Om allt annat misslyckas, kräver en skadedjursbekämpare. Ibland kan du bli av alla buggar i ditt hem. En skadedjursbekämpare kan döda dessa buggar snabbt och enkelt.