mynewspapers.net

Hur bli av Intestinal buggar eller diarréHar problem med magen är till skada för hela ditt liv. Till skillnad från en muskelvärk eller huvudvärk finns det tillfällen när någonsin mindre magbesvär kan hålla dig arbete eller njuter av ditt liv. Medan du inte kan alltid omedelbart avfärda mage och tarm problem, finns det sätt att lindra obehag och hastighet du på din väg till återhämtning.

Instruktioner

• Äta långsamt. Var uppmärksam på din kropp. Om du äter en halv en bit bröd och smärtan blir värre, byta till mindre väsentlig buljong. Undvika livsmedel som kan förvärra diarré, som mejeriprodukter och fet mat.

• Suga på is chips. Du behöver stanna hydratiserade, och is chips gör att vätskan ska ange din långsamt, utan chockerande din kropp.

• Vila. Ingenting kommer att läka gastrointestinala störningar snabbare än vila och vätska.

• Undvik alla smärtstillande medel. Dessa dina magbesvär och kommer sannolikt att gastrointestinala problem värre.

• Ta magen nappar. Mediciner som Samarin kan minska mängden syra i magen, långsam din diarré och tillfälligt ta bort ditt illamående. Du kan också ta ett anti-diarré medicinering, även om detta kan förvärra din diarré om det orsakas av en bakteriell infektion eller parasit.

• Drick mycket icke-caffeinated, icke-sockerhaltiga drycker. En av de största orsakerna till komplikationer från diarré eller maginfluensa är en förlust av vätska i kroppen. Stanna hydratiserade är oerhört viktigt och är verkligen den enda behandlingen nödvändig.