mynewspapers.net

Hur bli av inomhus Fungus Gnats

Hur bli av inomhus Fungus Gnats


Fungus gnats skada rötterna av växter och finns ofta i växthus och stora inomhus krukväxter. De lever på ruttnande växter och svampar, och dyka upp på grund av permanenta inkomstkällor skuggade fukt och mögel tillväxt i områden i hemmet. Tak och crawlspaces kan spela hem till fungus gnats om läckage uppstår. Fungus gnats är ofta först fläckig på windows eller armaturer, som de är attraherad av ljus. Fungus gnats likna något myggor på grund av deras långa ben och mörk antenner. Vingarna kan vara rök-färgad eller ljus i färg. vissa arter av gnats är orange till gul färg medan andra är grå till svart.

Instruktioner

• Kontrollera alla krukväxter i ditt hus. Är jorden mycket våt? Töm alla krukväxter vid behov och vattna dem mindre. Dränera rätterna under alla växter. Flytta krukväxter utanför om vädret tillåter.

• Kontrollera de områden av ditt hus som är vanligt på den fuktiga sidan: kök, badrum och en tvättstuga. Torka upp varje område av fukt eller stående vatten och rengör dessa områden ordentligt med en inomhus rengöringslösning.

• Inspektera krypgrunden i tillämpliga fall, taket och taket för vattenskador och läckor. Reparera läckor själv eller ringa en professionell om det behövs.