mynewspapers.net

Hur bli av gräsmatta mullvadar & Gophers

Hur bli av gräsmatta mullvadar & Gophers


Trots det faktum att de är söta, sprudlande och föremål för många är en klassisk film stund, mullvadar och gophers verkliga skadedjur när det kommer till gräsmattan. Gillar ingen att hitta deras gräsmatta och omgivande trädgård rotlösa och grävt i, oavsett hur söt gärningsmannen. Lyckligtvis finns det humana metoder att bli av gophers och mullvad från din gräsmatta utan att spela "whack gopher" efter översvämningar eller röka ut sina tunnlar.

Instruktioner

• Plantera omkretsen av din gräsmatta med oleander och ricin växter. Även om inte visat, mullvadar och gophers sägs styra bort från jorden runt oleander växter, och castor beans och derivat är kända avskräckningsmedel.

• Hålla mig elektroniska mullvad och gopher avskräckningsmedel i omkretsen av din gräsmatta. Dessa enheter skicka ut elektroniska pulser som gophers och mullvadar finner oacceptabelt.

• Täck din gräsmatta i ricinolja eller castor granulat med en hastighet av ca 1 pund eller gallon till 1,000 kvadratfot gräsmatta. Vatten bra med slangen att låta motbjudande castor doften sjunka ner i marken. Gophers och mullvadar kommer att få meddelande och flytta livsmiljö inom dagar.