mynewspapers.net

Hur bli av gräsmatta mol naturligt

Hur bli av gräsmatta mol naturligt


Födelsemärken är små, men de kan orsaka en stor mängd skador på din gräsmatta i en förvånansvärt kort tid. Det första steget i att permanent lösa en mullvad angrepp är att ta itu med larver. Mullvadar äter larver, så där det finns mullvadar, det finns nästan alltid larver. Om du eliminera larver, då du kan vara säker på att när du får bort mullvadar, de inte kommer kommer tillbaka. Det finns naturliga sätt att döda larver och att bli av gräsmatta mullvadar som inte kommer riskerar din gräsmatta, din familj eller dina husdjur.

Instruktioner

• Strö över en tesked av Milky Spore pulver för varje 1,2 m (4 fot) gräsmatta i ett rutmönster. När du har tillämpat mjölkaktig spor till din hela gräsmattan, blöta gräsmattan ordentligt med en slang eller kör din sprinkler. Mjölkaktig Spore är en naturlig bakterie i pulverform att dödar larver i din trädgård i minst 10 år.

• Använd en käpp för att leta upp någon aktiv mullvad tunnlar i din trädgård. När du peta en aktiv tunnel, börjar smuts runt om det att flytta genast.

• Använd en spade att gräva ett litet hål i aktiva tunneln och placera en stor kaffe burk upprätt i hålet så att öppningen av kan är nivå med golvet i tunneln. Placera en bit plywood ovanpå kaffe burken så att tunneln är fortfarande mörk. När Mullvaden körs genom tunneln, kommer han att falla in i kaffe kan.

• Kontrollera kaffe tenn minst två gånger om dagen om du fångat något.

• När du fånga mol, bär tjocka läderhandskar att sätta upp på kaffe burken. Ta Mullvaden till en avlägsen plats för att ställa in den gratis.