mynewspapers.net

Hur bli av getingar på vinden

Hur bli av getingar på vinden


Getingar har plågat människor i århundraden. Normalt väljer att lever på små insekter, kan getingar bli ett problem för människor när de invaderar hemmen och andra områden som besöks av människor. Getingar är en av de vanligaste utrotade insekterna under våren och sommaren månader när de vaknar och är lätt störs. Ta bort getingar från din vind kan vara en ganska enkel procedur som korrekta säkerhetsåtgärder vidtas.

Instruktioner

Hur bli av getingar på vinden

• Bestäm vilken typ av geting du har. Solitära getingar tenderar att bygga bon som tillåter dem att säkra och separata ägg och unga i enda skida. Sociala getingar har större Bon och kommer att rymma alla sina ungar tillsammans, ofta gör dem lättare att ta bort.

• Klänning i tjocka kläder. Getingstick är giftiga och mycket smärtsamt, så dressing till hindra dem är viktigt. Specialiserade geting kostymer finns, men ett bra lager av gummi kläder, såsom kraftigt regn kostym, kommer att förhindra de flesta insektsstick.

• Rensa området kring din boet. De flesta människor lagra ett antal värdefulla saker i deras vinden rymden, så ta bort något du inte vill skadade innan sprutning boet. Du kan också fastställa ett blad av plast för att hålla spray från att förstöra dina golv som det droppar från boet.

• Säker någon Fönstren i din vind att förhindra spray från att dras utanför av utkast. Säkrare kan du göra ditt område, desto effektivare blir spray. Du kan använda ett lager silvertejp runt några ventiler eller windows innehåller så mycket av ångan som möjligt.

• Spraya boet enligt anvisningarna på din spray. Om boet är ett hängande bo, se till att du köper en spray med en projektil skott så att du kan helt täcker boet med den. Om din getingar har byggt bo på golvet av din vind, förgiftar bomb-stil geting arbete mycket bra. Ställa in bomben ner som nära boet som möjligt och distribuera spray för att utrota din skadedjur.

• Tillåt din boet att sitta under den tid som anges på din spray för bästa resultat. Många sprayer kräva att boet är lämnad ensam i minst 24 timmar att döda eventuella kvarvarande getingar, så stör inte boet tills du ser inte mer levande getingar runt den. Om du ser några levande insekter, spraya boet igen för att döda eventuella eftersläntrare.

• Lossa boet från sin omgivning genom att dra den försiktigt. Några bon kan tas bort för hand, medan andra är för hög för att nå utan verktyg. En kratta eller spade fungerar mycket bra för nyfikna boet från dina vinden väggar.

• Släpp din boet i en behållare med förfogande, till exempel en burk med lock. Detta gör att du kan kasta din boet ut utan att behöva oroa dig för några getingar som inte kanske har varit helt utrotad från svidande du efter borttagning.

• Rengör området av alla återstående bitar av boet. Lera bon kan skrapade med en spackel och kastas bort, medan papper Bon är lätt borstade bort med en stor grill borste. Befria din vind alla spår av boet kommer inte bara ge dig ett renare hem, men kan hålla någon ny Getingarna dras till en befintlig boet.