mynewspapers.net

Hur bli av flygande myror i huset

Hur bli av flygande myror i huset


Flygande myror finns i många varianter, inklusive snickare myror som kanske prova att bo i ditt hem och ofarliga svarta myror. Vingarna på flygmyror är ibland tillfälliga och insekter kommer att dö efter en dag eller två. De flyger oftast att hitta ett nytt bygga bo eller kompis. Det bästa sättet att bli av med flygmyror i ditt hem är att göra det oattraktiv dem.

Instruktioner

• Ta reda på om du har flygande myror och termiter. De ser liknande när de flyger runt, men myror har en nöp midja, böjd antenner och komma ut på sommaren, medan termiter har ingen midja, rak antenner och komma ut på våren.

• Ta bort alla platser från runt ditt hem som myror gillar att bo i. Detta inkluderar alla brädor, ved eller plastbackar.

• Rengör ditt hem noggrant ta bort all mat källor för myror att livnära sig på. Rengör golven med en vakuum och torka alla hårda ytor med en blandning av lika delar vatten och vinäger. Torka din räknare, rengöra rätter och sjunka efter varje användning och förfoga över alla dina kostrelaterade sopor. Om myrorna har inget att äta, kommer de inte in i ditt hem.

• Strö borsyra pulver längs området myrorna gå in på, vare sig det ett fönster eller dörr. Om du har små barn eller djur, hålla dem borta från området tills myrorna är döda, som borsyra är ett starkt gift.