mynewspapers.net

Hur bli av fåglar i träden

Hur bli av fåglar i träden


När fåglar väljer träd på din egendom som sin vila plats, du måste vara beredd på buller och avfall som resultat av deras närvaro. Fåglar kan ibland bli en olägenhet där du uppmanas att söka en lösning att befria dina träd av dem. Avskräcka de befjädrade varelserna, i stället för att skada dem, är sannolikt den bästa lösningen, eftersom det finns många fåglar som skyddas av lokala, statliga och federala lagar.

Instruktioner

• Ta bort alla fågelholkar eller fågelbad för att hålla från att uppmuntra fåglar att besöka din egendom. Ju mer gästvänligt du gör området, desto mer sannolikt fåglarna kommer att välja att vila i ditt träd.

• Beskär de drabbade trädgrenar med sekatörer eller en bågfil för att tunna ut vila områden. En liten putsning kan ha en betydande effekt.

• Täcker dina träd med nylon eller plast nätmaterial för att hålla fåglar från att landa i grenarna. Har du fruktträd, kommer nettning också hindra dem från att äta frukten.

• Spela en inspelning av fågel nödläge samtal inom hörsel för vila området, början 1 1/2 timmar innan mörkret till mörka, för fem till sju kvällar i rad. Nöden kräver signal för fåglarna att ett rovdjur har fångat en av sina egna. Det kommer att störa dem och så småningom ska avskräcka dem från vila i trädet.

• Gör ett hål i sidan på en aluminiumplatta paj med en kniv och infoga en bit snöre genom hålet. Använd en tillräckligt lång bit snöre så att du kan knyta plattan på en trädgren. Glänsande utseende och rörelse i vinden kan göra fåglarna nervös och ovillig till hönshus. Mer plattorna du hänga, desto effektivare kan det vara att avskräcka fåglar.