mynewspapers.net

Hur bli av fåglar i ett Loft

Hur bli av fåglar i ett Loft


Fåglar är några av de vackraste varelserna att visa och njuta, tills de börjar invadera ditt hem och loft. Lofts är öppna och luftiga och locka fåglar som är redo att kapsla. Enligt AgNIC skada viltvård orsakar fåglar miljontals dollar av skador varje år till hem och företag. Inte bara göra fåglar anställa förödelse på bostäder, men de också påverka människors hälsa med deras spillning och häckande material. Ta bort fåglar från din loft försiktigt och humant är nödvändigt om du vill hålla ditt hem och familj så friska som möjligt.

Instruktioner

• Sigill alla entréer med armeringsnät tråd eller täta. Fåglar ange Loft genom öppna fönster, dörrar och även genom små hål eller sprickor i taket; Därför, försegla alla dolda öppningar och små hål på ditt tak.

• Levande fällor som anges. Placera fällan och levande så nära som möjligt till fåglarnas häckande område eller på platser där du har märkt de senaste fågelspillning på vinden. Satte birdseed i levande fällan som bete för att locka fågeln. Ta fångade fågeln utanför och försiktigt släppa den tillbaka i naturen. Levande fällor finns att köpa i järnhandeln.

• Plats fågel Repellent som fågel spikar, till ditt hem. Fågel spikar används avskräcka fåglar från att landa eller vila på ditt hem. Plats fågeln spikar på taket avsatser närmast din loft att hålla fåglarna borta. Fågel spikar är ofarliga och kan köpas i djuraffärer.