mynewspapers.net

Hur bli av fågel kvalster i sovrummet

Hur bli av fågel kvalster i sovrummet


Fågel kvalster få deras namn eftersom de generellt angripa fåglar, desamma som du kan se tweeting i ett bo på ett sovrum fönsterkarmen. Dessa kvalster kan snabbt och noggrant hoppa från en fågel till en mänsklig värd. En gång inne i hemmet, fågel kvalster kommer spred sig snabbt till de sovrumsmöbler, dina kläder och sängkläder. Med kvalster bett kan vara smärtsamt och lämnar fula röda märken över hela mänskliga huden. Lyckligtvis kan du eliminera fågel kvalster från ett sovrum.

Instruktioner

• Strö golvet, möbler och under sängen med en produkt som innehåller borsyra, till exempel 20 Mule Team Borax. Om du bevattning borsyra på en matta, låt det sitta för en timme sedan vakuum det upp. Töm vakuumet i en plastpåse utanför. Slips påsen stängd och placera det i en utomhus soptunna.

• Dammsug alla elektronik, mindre ytor och möbler med en handhållna vakuum. Utför denna ritual dagligen för att eliminera kvalster. Töm vakuum utomhus och kasta bort vägra i en utomhus soptunna.

• Tvätta kläder höll i sovrummet efter varje bär. Placera kläder i tvättmaskinen på "heta" cykeln med en kopp tvätt tvål och två koppar av ammoniak. Placera alla kläder som tål värmen i en torktumlare efter tvätt på den högsta inställningen som möjligheten. Tvätta sängkläder minst en gång i veckan på samma sätt.

• Ta bort överflödigt skräp från sovrummet. Fler objekt i sovrummet, ju fler platser kvalster har att dölja.