mynewspapers.net

Hur bli av ett brutet löpband

Hur bli av ett brutet löpband


Att bli av med ett brutet löpband är inte den lättaste av uppgifter. Du är inte sannolikt att få många erbjudanden från människor som vill ta bort dina händer om det inte fungerar. Dess tyngd och tafatt storlek ger mindre än optimal transport. Det finns några saker du kan göra för att få det tungrodda gamla löpbandet ut ur sovrummet, källaren eller hem gym, och på ett andra liv.

Instruktioner

• Rensa löpbandet alla skräp och torka det.

• Sök din lokala telefonbok för ett företag som kan vara villiga att betala dig för ditt gamla löpband. Prova att ringa några begagnad utrustning butiker eller lokala gymnastiksalar. Du kan också placera en gratis online annons notering artikeln på bästa erbjudandet. Var noga med att vara direkt och tydlig om funktionalitet löpbandet. Om du vet vad som är fel med det, säg så.

• Sök efter lokala välgörenhetsorganisationer som kan dra nytta av löpbandet en gång fast om du inte har möjlighet att sälja den. Prova den lokala YMCA, kyrkor, och gemenskapen centrerar. Eller, ring Goodwill Industries eller Frälsningsarmén och Schemalägg ett datum att det plockat upp på din bostad.