mynewspapers.net

Hur bli av en mus eller en ekorre inuti en vägg

Hur bli av en mus eller en ekorre inuti en vägg


Ekorrar och möss ofta fastna bakom väggarna medan jakten på mat eller vatten. Möss skriver normalt väggar genom små, smala öppningar vid basen av väggen, medan ekorrar vanligtvis ange väggar genom vinden. Bevis för ekorrar eller möss bakom väggar har gällt gnisslande ljud och oupphörliga ljudet av rörelse. Lära sig att bli av med en mus eller ekorre insida din vägg är nödvändigt om du vill förhindra att djuret från döende och stinkande upp ditt hem.

Instruktioner

• Lokalisera den exakta platsen för musen eller ekorre inuti väggen. Du kan använda dina öron eller din näsa för att hitta djuret.

• Skär ett hål i väggen tillräckligt stor för levande fällan att enkelt passa in och ut. University of Nebraska-Lincoln rekommenderar inte försöker fånga ekorrar för hand, eftersom de är mycket svävande och har ett kraftfullt bett.

• Bete levande fällan med jordnötssmör och placera den i väggen. Både möss och ekorrar är attraherad av jordnötssmör. Tillfälligt täcka hålet i väggen med kartong för att förhindra att djuret från att avsluta och in inredningen i ditt hem. Levande fällor kommer i olika storlekar; Köp dem i en järnaffär. Regelbundet kontrollera fällan.

• Ta bort fällan från väggen. Släppa djur baksidan i naturen eller ta den till din lokal human samfund eller veterinär.

• Fixa hålet i väggen. Använda en självhäftande lapp för att hålla ersatte väggen intakt. Du kan köpa en självhäftande vägg patch i järnhandeln.

• Stäng alla hål i vinden och vägg för att hindra möss och ekorrar från återinträder på din vägg. Använda plywood att försegla alla vinden ingångar och använda fogtätning eller stål mesh tråd för att isolera alla små inträde hål i väggen.