mynewspapers.net

Hur bli av en huvudvärk från överdriven sömn

Hur bli av en huvudvärk från överdriven sömn


Ibland kan när en person oversleeps, de vakna med huvudvärk. Enligt "Bättre hälsa genom naturlig läkning," kan dessa sömn "baksmälla" orsakas av fluktuationer i serotonin nivåer under sömnen. Detta kan också hända när någon blir för lite sömn. Det är en udda företeelse eftersom människor tenderar att ta en tupplur när de har huvudvärk orsakad av nåt annat. Om en person har en tendens att få huvudvärk från oversleeping, kan hon ta några steg för att bli av med denna huvudvärk--- eller till och med förhindra det i första hand.

Instruktioner

• Gå till sängs vid samma tid varje kväll och vakna vid samma tidpunkt varje dag. Detta är ett sätt att hindra en huvudvärk från oversleeping, eftersom det inte blir någon instans av oversleeping för att orsaka smärta. Sover lika mycket varje natt och får på en sömn schema hjälper inte bara med huvudet smärta, men det hjälper också ge kroppen mer energi hela dagen.

• Ta några ibuprofen vid första tecken på huvudvärk, som läkare rekommenderar generellt. För dem som föredrar något mer naturligt, prova sniffa pepparmynta. Boken "Aromaterapi" säger att denna doft hjälper dig slappna av kroppen, släppa spänningar och kommer att hjälpa att bli av med huvudvärken.

• Dricka örtte. "Den illustrerade encyklopedien av Healing rättsmedel" rekommenderar du smuttar på te när du vaknar med huvudvärk. Örter kan hjälpa till att lindra smärtan. Örter som rekommenderas i en huvudvärk-lindra te är kamomill, Nypon och citronmeliss.