mynewspapers.net

Hur bli av en färg lukt snabbt med citronerDet finns många värre dofter, få människor njuta av stanken av färsk färg fylla sina näsborrar. Om du gör några utsmyckning och vill maskera alla resulterande paint rök, kan du göra mycket värre än utnyttja naturliga arom-eliminera kraften av citroner. Öppna ditt fönster och dörrar kommer att vara det mest effektiva sättet att befria ditt hem av lukten av färg, kan citrusfrukter komma väl till pass om det är alltför bitande kall att hålla dina rum väl ventilerad.

Instruktioner

• Lägga till några citron extrakt till din färg innan du kan ställa om din pensel arbete. Amerikanska DIY webbplatsen This Old House ger råd att göra så kan hjälpa neutralisera några av lukten avges av färg. Blanda en matsked citron extrakt med varje 3,75 liter färg. Oroa dig inte om den effekt detta kommer att få på färg och konsistens av din färg. Citron extrakt är tydlig, och det belopp du kommer att lägga till har inte en anmärkningsvärt späda effekt.

• Skiva upp 16 citroner och placera en lika stor mängd frukt i fyra stora skålar. Fyll skålarna nära deras brims med vatten och Lägg en i varje hörn av rummet. Om du har bara målat ett särskilt stort rum, kan du behöva lägga till extra citron och vattenfyllda skålar på strategiska platser längs väggarna. Vattnet i dina skålar kommer att suga upp paint rök cirkulerar i ditt rum, medan citron ger bort en härlig, fräsch citrus arom, enligt hem förbättring webbplats lägenhet terapi. Ersätta vatten och citroner dagligen medan din paint lukt kvarstår.

• Blanda en tesked bakpulver, en msk färskpressad citronsaft och 500ml vatten i en skål. När blandningen är klar fizzing, häll upp det i en sprayflaska och fortsätt att spraya det i luften i ditt illaluktande rum att hjälpa mask paint pong. Reader's Digest rekommenderar upprepa processen upp till tre gånger om dagen, men kan du spraya lite oftare om din färg rök inte är rasar ihop.