mynewspapers.net

Hur bli av en blinkande grön lampa på BlackBerry 9300

Hur bli av en blinkande grön lampa på BlackBerry 9300


Oavsett hur komplex och intelligent våra mobil teknik och enheter få, de alltid verkar ha attribut som blir olidligt irriterande mycket snabbt. Oönskade ljud, vibrationer och – i detta fall – ljus, kan alla börja bugga oss snart efter att få vår nya leksak. Få veta vad de betyder och varför de är där är det första steget till att bli av med dem. Den gröna blinkande ljus på din Blackberry 9300 är en indikation på en trådlös signal finns tillgänglig. Här är hur du stänger av.

Instruktioner

Borttagning

• På huvudmenyn, bläddra ner till "Alternativ" ikonen, som är den med en käpp på den. Klicka här.

• Från nästa meny som visas, bläddra ner till tredje alternativet uppifrån, som är märkt "Display", med underkategorin "Datum, tid, teman, skärmen." Klicka på den här.

• På nästa meny, bläddra ner till det tredje alternativet uppifrån, märkt "Skärm" och med underkategorier "Ändra tema, teckensnitt, bakgrundsbelysning," igen och klicka på den.

• En gång på nästa skärm, bläddra ner tills du ser "LED täckning indikator." Markera raden så det blir blå och klicka på den. Rutan till höger bör ha någon fästing i den. Om den har en bock i den, klicka på markören igen tills det försvinner.

• Tryck på returen nyckel och en meny visas som frågar om du vill "Spara, avbryta eller göra." Klicka på "Spara", som är det bästa alternativet.

• Klicka på RETUR-knappen två gånger mer att återvända till huvudskärmen. Den gröna indikatorn blinkar inte längre.