mynewspapers.net

Hur bli av en Airbrush Tan

Hur bli av en Airbrush Tan


En airbrush tan är ett alternativ till en naturlig solbränna från solbad eller en falska tan som du använda för hand. Tanner sprutar ett ämne som kallas dihydroxiaceton (DHA) på huden där kemiskt sedan förvandlas till en ljusbrun färg. Fördelarna med en spray tan är förmågan att undvika skadliga UV-strålar solen och förmågan att få en jämnare solbränna. Trots fördelarna, kan du sluta med en solbränna som är illa tillämpade och ojämn eller en som är fel färg för din hy. Komponenten DHA i airbrush tan ligger inte ovanpå huden men ganska sjunker in i cellerna på toppen några lager av huden. Detta innebär att om du vill ta bort tan, du måste antingen vänta för de översta lagrarna av hudceller att sprida naturligt, eller försök att påskynda denna process.

Instruktioner

• Täcker de drabbade huden i ett lager av babyolja. Låt babyolja sitta på huden i upp till 30 minuter. Oljan suger i din hud och gör de översta lagrarna av hudceller---som är döda och kommer att fälla---lossa från de lägre skikten. Döda hudceller är de enda hudceller kan du ta bort utan att skada och irriterar huden.

• Kör ett varmt såpvatten bad och ligga i upp till 40 minuter. Detta mjukar upp huden ytterligare.

• Exfoliera huden medan du är i badet. Du kan använda en exfolierande scrub, en exfolierande handsken eller ens bakpulver som slipmedel gnugga över huden som tar bort döda, färgade hudceller. Vara skonsam mot huden så att du inte irritera eller skada den.

• Torka dig ordentligt med en handduk och gnugga över de drabbade områdena att ytterligare exfoliera huden.

• Upprepa vid behov, dagligen. Tan kan finnas kvar en vecka eller ännu mer, men du kan minska intensiteten i färgen.