mynewspapers.net

Hur bli av dammkvalster på hundar med svart te

Hur bli av dammkvalster på hundar med svart te


Dammkvalster är överallt i vår miljö, bland annat i våra mattor, i våra möbler och även i våra sängar. Medan många människor inte påverkas av förekomsten av dessa vanliga skadedjur, för andra kan dammkvalster utlösa en allvarlig allergisk reaktion. Dessa allergier kan finnas i både människor och husdjur, så om du har eller om din hund har en sådan känslighet är det viktigt att ta itu med problemet. Tyvärr, men många kommersiella dammkvalster lösningar innehåller kemikalier som kan vara skadliga för husdjur. En bättre lösning är att brygga upp din egen åtgärd med hjälp av svart te. Tanninerna i svart te är bra för att hålla dammkvalster i schack.

Instruktioner

• Köpa en kvalitet svart te. Teer med en rik, mörk smak kommer att innehålla mer garvsyra, den förening som gör svart te en sådan fin bra dammkvalster.

• Brygger en kopp stark svart te. Det är viktigt att göra te så stark som du kan, eftersom detta kommer att koncentrera tanninerna och effektivisera spray.

• Sila teet som du normalt skulle, häll sedan te i en sprayflaska. Spraya din hund sängkläder noggrant--detta hjälper för att utrota alla kvalster som gömmer sig där ute. Styra dammkvalster på bädden bör bidra till att kontrollera dem på hunden.

• Spraya mattorna i rum din hund frequents. Om din hund är tillåtet på möbler, bör dessa poster sprutas också.