mynewspapers.net

Hur bli av dålig cirkulation naturligt

Hur bli av dålig cirkulation naturligt


Dålig cirkulation kan orsaka domningar, eller en stickande känsla i ben, fötter och händer. Även om du kanske bara medveten om effekterna i dina händer och fötter, kan villkoret förlänga att blodtillförseln till dina inre organ. De två främsta orsakerna till dålig blodcirkulation är begränsad vener och brist på syre i blodet. Även om extrema fall kommer att kräva ett besök till läkaren, kan mild cirkulationsproblem läkas naturligt.

Instruktioner

Träning

• Övning för en viss tid tre dagar i veckan. Den bästa övningen för att förbättra omsättning ligger inom gångavstånd. Börja med promenader för 30 minuters under varje övning. Om du är mycket olämpligt, eller tycker att det är smärtsamt att gå, börja med 15 minuters sessioner.

• Lägga till fem minuter i din träning sessioner varje dag tills du når 60 minuter. Också lägga till en annan dag i den andra veckan och sedan en annan i tredje. I slutet av denna plan, bör du gå i 60 minuter, fem dagar i veckan.

• Ställ dig avstånd mål. När du har nått full planera av fem 60 minuters promenader i veckan, försöka öka hastigheten och täcka ytterligare avstånd varje dag. Dock alltid ta en varsam takt för de första och sista fem minuterna av varje promenad att värma upp och kyla ner. Promenader stimulerar de små blodkärlen i benen och hjälper dem att växa. Bättre hälsa och mindre vikt minskar fettet foder dina ådror, så att blodet att flöda mer fritt runt kroppen.

Andning

• Minska din andning genom motion som främjar bättre syretillförsel till din blodet. Sitta vid ett bord i en stol med rygg och håll ryggraden rak. Koppla av alla muskler i kroppen.

• Andas in, men andas inte djupt. Denna övning övar en metod som kallas "air hunger." Med ditt första andetag stopp andas in när du har inhalerat cirka 10 procent skulle mindre än du under normal andning. Det är svårt att bedöma denna nivå, men försök att bedöma det genom att ta några regelbundna andetag och uppmärksamma hur mycket luftintag inträffar vanligtvis.

• Koppla av hela din kropp. Ägna särskild uppmärksamhet åt musklerna i bröstet. Du bör fortsätta att andas, men göra varje andetag grundare. Du behöver inte behålla din regelbunden takt av andning. Du finner att du andas oftare som du tar ytligare andas. Dock inte pant.

• Hålla musklerna avslappnade under hela övningen. Så småningom kommer man till en punkt av "luft hunger" vilket innebär att du har en liten lust att andas lite mer. Dock motstå frestelsen för två till tre minuter.