mynewspapers.net

Hur bli av Cockatiels

Hur bli av Cockatiels


Nymfer är papegojor. Fåglarna bor ca 20 år, så köper och vårda cockatiels kräver en lång investering av tid. Nymfer är mycket social, så om du inte kommer vara hemma mycket är det bäst att hålla minst två fåglar. Om du äga en nymfparakit som inte passar dig, eller om du måste ge upp din fågel, det finns en mängd olika sätt kan detta uppnås.

Instruktioner

• Ta ut en annons i din lokaltidning. Några papper kommer att köra salu annonser gratis för veckan. annars ut de av ordet. Denna metod är bäst om du vill lära känna de människor som kommer att ta din fågel.

• Lista din fågel till salu på craigslist.org eller en annan webbplats som Cockatiels till salu att nå ett större antal personer. Denna metod kräver att du transportera fågeln.

• Kontakta din lokala djuraffären. Många djuraffärer kommer att köpa djur med god hälsa antingen för pengar eller lagra kredit. Du kommer inte få så mycket för din fågel som du skulle från en direkt försäljning eftersom sällskapsdjuret lagra nödvändigtvis att sälja nymfparakiten med vinst.

• Ring din lokala djurhemmet. Några skydd tar exotisk sällskapsdjur. Du kommer inte att betalas för fågeln, dock och det finns ingen garanti att din fågel kommer att antas.

• Sätta upp en annons på skyltar på stan eller på jobbet. Många livsmedelsbutiker och andra företag har anslagstavlor som tillåter människor att inlägg lokala objekt till salu eller att ge bort dem.

• Skänka din fågel till en skola eller ett vårdhem. Inte alla anläggningar kommer att acceptera djur, men vissa skolor och vårdhem vilja ha husdjur att undervisa ansvar eller att erbjuda sällskap.