mynewspapers.net

Hur bli av buxbom buggar

Hur bli av buxbom buggar


Buxbom buggar eller boxelder buggar live på buxbom, boxelder och lönn träd; de samlas i stora populationer på sidorna av träden eller på närliggande byggnader och anläggningar. På träd, kan dessa fel orsaka mindre och gulnande blad, samt blåsor på bladen där de lägger sina ägg. De ofta finna sin väg inne hem på hösten och kan lockas av utomhus ljus och nattlampor i hemmet. Dessa stora buggar kan skapa en läskig besvär om du hittar dem i ditt hem, så att bli av med dem kan vara viktiga för din familjs välbefinnande.

Instruktioner

• Kontrollera och reparera skorstenar, vindar, skärmar, fönster, dörrar och andra startpunkter i ditt hem. Täta lös öppningar eller sprickor. Buxbom buggar tenderar att flyga in genom öppna fönster och dörrar, men kan också krypa genom springor eller sprickor i ditt hem.

• Ta bort alla potential gömställen för buxbom buggar, som högar av löv, stenar och pinnar. Hålla alla träd, växter och trädgård skräp åtminstone 6 ft från ditt hem.

• Häll kokande vatten på grupper av buggar att döda dem. Se till att inte spilla vatten på känsliga växter eller på vinylbeklädnad, eftersom dessa kan skadas av varmvatten.

• Spraya insektsmedel eller insektsbekämpning tvål produkter på infekterade träd, väggar, trottoarer och andra områden på våren och försommaren. I detta skede under säsongen är buxbom yngre och mer mottagliga för angrepp av buxbom buggar.