mynewspapers.net

Hur bli av buggar och Knott på gården

Hur bli av buggar och Knott på gården


Medan det finns Knott att inte bita, suga gnat-liknande de--även känd som no-see-ums--blod. Massor av bita Knott kan köra dig från ett område med sina attacker. Icke-bita Knott kan orsaka problem genom att få till mat, tvätt och fönster skärmar. För att bli mest effektivt av buggar och Knott på gården, använda en kombination av metoder att minska deras antal och avskräcka deras närvaro. Skadeinsekter kan lockas till mat, ljus eller en lätt måltid som du presenterar när du är utomhus under tider av höga insekt koncentrationen--särskilt vid skymning och gryning.

Instruktioner

• Minska eller eliminera utomhusbelysning. Många typer av skadeinsekter dras till ljus, inklusive bita Knott. Även om du kan också Rita ofarliga och nyttiga insekter till belysta områden utomhus, kan deras närvaro irritera även om de inte bita. Om du inte kan eliminera utomhusbelysning, använda ljuset till din fördel. Flytta det till ett område från huset entréer och utomhus insamling ställen att dra buggar till mindre ofta använda platser.

• Eliminera stående vattensamlingar i din gård och trädgård för att minska mosquito och midge nummer. Mygg och Knott använda stillastående vatten som parningsplatser. Tom vatten från krukor, fågelbad och regn avloppsrännor regelbundet.

• Plocka upp avföring från ditt husdjur regelbundet och kasta den i en försluten påse eller behållare för att minska förekomsten av irriterande flugor. Hålla din soptunnor omfattas. Leta upp kompost högar långt från ditt hem och utomhus områden där släkt och vänner samlas.

• Brännskada citronella produkter i ytterkanten av områden där människor samlas utomhus, sådan som på verandor och altaner. Använd en DEET-baserade insekt myggmedel på dina kläder och bära Långärmat och långbyxor att tillhandahålla en barriär mot biter och irritation.

• Gillra fällor att minska insekt pest populationer. Insekt fällor är oftast utformade för att insekter att ange, men hindra deras flykt. Pheromonefällor ligger i hela din trädgård kan locka och fängsla skadedjur såsom malar och japanska skalbaggar. Flugor kan fångas med hjälp av ruttnande kött eller kemiska tilldragande som bete.

• Hänga klibbiga pest remsor i områden där människor samlas utomhus för att minska irriterande insekter. Pest ränder och andra fällor använder ofta färg som ett lockbete för att dra insekter i. Exempelvis dras Vita flygare och bladlöss till gula färg. Tyvärr, kan du oavsiktligt svälla nyttiga insekter tillsammans med skadedjur.

• Tillämpa insekticider. Pyrethriner och Neem är effektiva mot ett spektrum av insekter. För att effektivt behandla för en viss insekt pest, identifiera skadedjur och hitta lämplig insekticid, appliceringsmetod och dosering för behandling för det, eftersom inte alla kemikalier är effektiv mot alla typer av pest eller pest utvecklingsstadium. Typiska varningar inkluderar för att undvika användning av insekticider runt mat, husdjur, barn och öppen eld. Dessa begränsningar kan begränsa din förmåga att använda insektsmedel eller att använda ditt utomhus område under en viss tidsperiod.