mynewspapers.net

Hur bli av Brown Recluse spindlar utan skador på människor

Hur bli av Brown Recluse spindlar utan skador på människor


Brown recluse spindlar är en av några spindlar som kan orsaka skada på människor i Nordamerika. De lever i stora delar av södra USA, men du kan hitta dem i många olika stater eftersom de ofta lifta i personliga tillhörigheter av människor som flyttar till nya områden. Eftersom de kan orsaka skada, innebär att bli av med brown recluse spindlar en kombination av förebyggande åtgärder och kemikalier för att utföra arbetet säkert.

Instruktioner

• Inspektera ett område att hitta platser där brown recluse spindlar lever eller skulle kunna vara levande. Se till att klä i rätt kläder som innehåller långa ärmar, byxor och långa handskar för att skydda från någon möjlig tuggor. Kom ihåg att denna art av spindlar ofta bygger duk i lådor, runt dungen, under isoleringen i gamla skor, värme och kyla ventiler och i väggen hålrum. Utomhus, är det vanligt att finna dem i garage, under stenar och runt döda virke. I princip måste du kontrollera något mörkt och isolerade hörn. Brown recluse spindlar bara göra duk för häckande och kläckägg och duk är grå i färgen. Brun enstöringen duk har ingen scenografi och ser ofta ut som de var slarvigt sätta ihop i ett hörn.

• Dammsug alla Bon, ägg och brown recluse spindlar hittade vid en inspektion. Använda handskar att se till att dina händer är skyddade. Omedelbart ta bort vakuum påsen eller dumpa behållaren i en plastpåse när du har slutfört den dammsugning. Knyt påsen, placera det i en soppåse, förslut påsen och kasta den bort från ditt hem.

• Skapa en miljö som brown recluse spindlar inte kan trivs i. Ta bort högar av ved, skräp, stenar och bräder som långt borta från ett hem som möjligt för att begränsa deras dölja platser. Skära bort alla tunga vegetation som är på grund av hemmet. Skär några höga gräs och ogräs nära huset. Förbättra lagringsenheter i garage och källare genom att hålla lådor utanför marken och långt från väggarna till eliminera häckande områden. Minska onödigt skräp och lådor. Rutinmässigt kontrollera lagrade lådor och objekt att se till att ingen brown recluse spindlar lever för närvarande i dessa rutor. Om du hittar en brun enstöring i en låda, kolla alla andra rutor så att ett angrepp inte förvärras.

• Använda kemiska damm behandlingar att döda brown recluse spindlar som man har missat och att hålla dem från att komma tillbaka. Placera damm behandlingar i någon spricka eller skreva i grunden, såväl som under isolering, vägg håligheter, bakom utlopp omslag och i ett gemensamt område där brown recluse spindlar kan vara hittade. Delta damm insekticid och Droine damm är två långvarig damm behandlingar som döda brown recluse spindlar. Du kan hitta både online. Försegla sprickor Funna med täta efter behandling av området med en damm behandling för att förhindra spindlar från att ange ett hem.

• Håll en flaska kontakt insekticid till hands för att döda någon brown recluse spindlar som du ser från ett säkert avstånd. 565 XLO Plus och CB-80 Extra är två insekticider som har visat för att döda brown recluse spindlar effektivt. Båda finns tillgängliga online.