mynewspapers.net

Hur bli av Afro krympning

Hur bli av Afro krympning


Med vissa typer av hår, hår som blir blött och kan krympa upp till ovanför öronen, beroende på hur tight naturliga curl är mönster. I decennier har har många afroamerikaner och människor med lockigt hårtyper kemiskt avslappnad deras hår för att släta ut det för hanterbarhet. Men kemikalier, till exempel lut, används för att räta upp håret gör det svaga och skada den över tiden. Om du väljer att bära en naturlig Afro, använda en av flera tekniker för att förhindra krympning.

Instruktioner

• Groom din Afro i en twist ut stil. Använd en kam till en del torra håret i sektioner. Klipp varje avsnitt separat för att hålla ordning på avsnitten när du arbetar. Ju mindre delar ju djupare vågorna kommer att vara när du är klar. Spraya en fin dimma på ett avsnitt med en vatten flaska. Tillämpa ett lämpligt fuktgivande hår klänning från rot till topp. Vrid eller fläta håret. Undvik att få håret helt mättad, eftersom ett överflöd av vatten är vad som orsakar krympning till att börja med. Låt håret torka helt, helst över natten. Tvinnas det och ludd med händerna.

• Blås torrt hår. En del håret i sektioner. Använd din hand för att sträcka håret. Skicka en varm fön med en diffusor fastsättning fram och tillbaka över en längd på håret, tills det inte rygga tillbaka. Undvik att hålla fön för nära hårbotten eller handen arbetar, att undvika att bränna själv.

• Behandla håret med hudkrämer regelbundet. Naturlig olja, såsom sheasmör eller avokado smör hjälpa håret att behålla fukt och ger håret en mer definierad curl mönster, som kommer att hålla ditt Afro från krymper. Gäller en generös mängd olja nyligen schamponerade håret innan styling det.

• Ställ in håret i rullarna. En del håret i sektioner. Pålagt i avsnittet inställning lotion och rulla håret på den största roller du kan använda. Det möjligt att ställa in över natten och rulla ihop. Använda fingrarna för att manipulera håret i en Afro form.

• Täck håret på natten med en satin motorhuv att hålla håret från mattor till huvudet när du sover. På morgonen, spraya på leave-in balsam och ludd Afro ut, med hjälp av händerna belagda i kokosolja. Detta hålla håret väl återfuktad och givers det en frisk glans.