mynewspapers.net

Hur bifogar jag min trädgård slangen till min diskbänk blandare?

Hur bifogar jag min trädgård slangen till min diskbänk blandare?


Bifoga en trädgårdsslang till den diskbänk blandare kräver bara några enkla verktyg. Det kräver inte någon VVS-kunskap, och vem som helst kan installera den speciell adapter krävs. Ansluta en trädgårdsslang till diskbänken inte bara fyllning vattensängar. Det är perfekt för fyllning behållare för stor för diskhon, vattna växter och tvätt husdjur. Köra slangen ut ett närliggande fönster för användning på uteplatser och svåråtkomliga områden alltför långt från utomhus tapp.

Instruktioner

• Linda en bit maskeringstejp runt luftaren. Luftaren är den Ändstycke, eller mössa, på kranen där vattnet kommer ut. Identifiera där det börjar genom att hitta den rad där den ansluter resten av kranen. Vara försiktig med att tejpa fast den resten av kranen, eftersom du förbereder det för borttagning. Om du inte har maskeringstejp, silvertejp fungerar, men du kan behöva spendera lite tid på rengöring limmet bort strålsamlare efter du tar bandet av. Tejpen skyddar strålsamlare från att vara repig medan du tar bort den.

• Grepp strålsamlare med tång och vrid medurs för att ta bort den. Fortsätta vrida tills strålsamlare lossnar. Vara noga med att inte låta delarna av strålsamlare, såsom de skärmen och gummi brickorna, fall ut.

• Skruva adaptern i Köksblandare genom att vrida det moturs. Dra åt med tång om det krävs för att förhindra läckage.

• Vrid det kvinnliga slutet eller slutet som ser ut som en kapsyl, av trädgårdsslangen på botten av adaptern.

• Byt ut strålsamlare när du är klar med slangen genom att skruva loss adaptern genom att vrida den medsols, och tillbaka strålsamlare genom att vrida det moturs. Dra åt strålsamlare med tång och ta bort tejpen.