mynewspapers.net

Hur bifogar jag en svetsad tråd stängsel till en gärdsgårdsstör?

Hur bifogar jag en svetsad tråd stängsel till en gärdsgårdsstör?


Sedan 1901, har svetsad tråd stängsel använts att hålla hundar och små djur i och hålla rådjur och andra vilda djur ut. Det säljs oftast i 100-fots rullar och kvadratiska Fönstren i kabeln mesh varierar i storlek från 1/2 inch kvadrat till 2-gånger-4 inches. Svetsad tråd stängsel kan spikas eller häftade till trä inlägg men det är oftast klippt till mager metall staket inlägg samtal "t-inlägg" eftersom metallen inlägg kostar mindre än trä de. Om detta är din första hindret, bör du veta innan du börjar att t-inlägg har en slät sida och en räfflade eller ojämn sida.

Instruktioner

• Kontrollera anpassningen av t-tjänsterna innan du börjar knyta en lång bit snöre till stängselstolpar i vardera änden av varje sida av staketet. När du går förbi t-inlägg, kontrollera att den gropiga sidan av varje inlägg ansikten. Stängslet fäster alltid den gropiga sidan.

• Sätt på läderhandskar. Ställ in utbyggnaden av svetsad tråd stängsel upprätt av en av t-inlägg i ena änden av "ut" sida av staketet du håller på att bygga.

•Skjut böjda mitten av en t-post klipp mot toppen av t-post från "i" sidan av stängslet. Klippet ska passa den t-posten exakt. Wire klippet, som liknar en bit klädhängare, kommer att ha ett akut böjd slut som vänder 180 grader och en mycket mindre böjda skarpt slutet.

• Push båda ändar av t-post krok över översta vågräta tråden av svetsad tråd stängsel. Se till att översta binda av staketet precis ovanför övre knölen på t-post.

• Böj acutely böjda slutet av t-post klipp ner och runt den övre horisontella staket wire. Tätt wrap att slutet av klippet runt staket wire dubbelt med tång. Linda i andra änden av t-post klippet runt staket tråden en gång med tång.

• Räkna ner sex horisontella ledningar och säkert som tråd till t-post med ett klipp med samma metod du använt ovan. Upprepa tills du når botten av staketet.

• Rulla och sträcka den svetsad tråd stängsel till nästa t-inlägg. Hålla staketet tätt medan du ansluter den till den andra t-posten.

• Fortsätt till sista t-post. Skär den svetsad tråd stängsel med wire hårklippningsmaskiner om rullen är längre än du behöver.