mynewspapers.net

Hur betalar jag polisen Institutionen för frigöraren av en bil?

Hur betalar jag polisen Institutionen för frigöraren av en bil?


Staterna måste hålla offentliga säker; en del av denna skyldighet innebär att gatorna är tydliga och trafik förordningar följs. Polisen har myndigheten, enligt nationell lag, att beslagta och beslagta fordon såsom bilar, om de är i strid med lagen. En bil är placerad i en polisen beslagta hel när det gripas. Bilar i beslag säljs om lämnade outtagna över tiden. Människor måste betala böter att få sina bilar av impound parti. annan information är ofta krävs. Vanligtvis betalas böter direkt till polisen.

Instruktioner

• Kontakta polisstationen i länet där fordonet var i beslag. Fråga expediten var det impound partiet är; ibland är det impound partiet på polisstationen, men inte alltid. Fråga vad de impound många timmarna: polisstationer har ofta "kontorstid" för impound massor--vanligtvis måndag till fredag mellan klockan 9 och 17: 00

• Ordna transport till impound partiet. Ta ditt körkort, biljetten eller citat utfärdas och ett checkhäfte att betala böterna.

• Identifiera dig på impound partiet och ge kommenderar med annan information, till exempel fabrikat, modell och år av din bil. Om de får ett ärendenummer, relä som nummer till officer.

• Anbud en check för den impound (vanligen i hundratals dollar). Kontrollen görs vanligtvis till polisen.