mynewspapers.net

Hur beställer jag mat för fängelse fångar?

Hur beställer jag mat för fängelse fångar?


Fängelser varierar från stat till stat på huruvida det är tillåtet att beställa matpaket för interner. En fullständig lista över fängelser som tillåter matpaket är inte tillgänglig, men fängelserna i Ohio, New York och Kalifornien tillåter matpaket beställas för intagna kvartals- och årsnivå. Vissa begränsningar gäller. Matpaket måste väga högst 13,6 kg och beställas online genom en godkänd leverantör till fängelset. Internen måste också vara på gott uppförande med fängelse anläggning för att få matpaket.

Instruktioner

• Kontakta fängelset där internen avtjänar tiden. Kalla det centrala kontoret att få reda på eventuella begränsningar när det gäller beställning mat för fängelse internen, och med vilken leverantör tjänster fängelset är anslutna för att beställa mat för intagna. Du kan inte beställa mat för intagna om fängelset inte tillåter sådana tjänster. Din enda alternativet skulle vara att placera pengar på det fångarnas böcker (konto) så att han eller hon kan köpa mat i fängelset.

• Tillgång på leverantörens webbplats online om du ligger fängelset accepterar matpaket.

• Fyll i din kontoinformation, inklusive leveransinformation till fängelset. Program kan kräva en av följande för att slutföra ordern: DOC nummer, bostäder nummer, sovsal nummer eller institution nummer, att försäkra korrekt frakt till den utsedda fången. Ha denna information tillgänglig vid tidpunkten för beställningen. Betalningsalternativ varierar från leverantör till leverantör, och kan vara i form av ett bankkort eller kreditkort, check eller postanvisning.

• Välj de livsmedel som du vill skicka till fången. Vissa leverantörer kan du välja att välja alternativa substitutioner av livsmedel, som ursprungligen beställdes artiklar kan vara slut i lager vid tidpunkten för beställningen. Kontrollera viktkrav gräns (allmänt 13,6 kg) och beställa artiklar som bo inom denna. Vissa leverantörer erbjuder mat med deras vikter postat bredvid objektet för bekvämlighet. De flesta fängelser kommer att inte tillåta mer än ett paket i taget.

• Välj tid på året som du vill matpaket som ska levereras till fången. Du kan ordna för ett matpaket skickas varje kvartal, en gång om året eller på semester.

• Skicka din beställning antingen online, fax eller per post.