mynewspapers.net

Hur berätta om någon älskar dig

Hur berätta om någon älskar dig


Att vara kär är en av de bästa upplevelserna i världen. För att känna sig tacksamma och glada är hela tiden på grund av en annan person verkligen en underbar sak, särskilt när det är besvarad. Sann kärlek är inte bara ord, sann kärlek medföljer dessa ord till handling. Sann kärlek är snäll, tålmodig, inte stolt eller arrogant, sann kärlek är

Instruktioner

• Analysera din partners inställning till förhållandet. En person som älskar fortfarande engagerad i relationen, alltid försöker att göra unionen snävare med målet att föra dig närmare. En person som älskar du är villig att arbeta genom negativa tider, även om det innebär rådgivning. Någon som älskar du kommer att arbeta hårt för att göra förhållandet arbeta, göra bond starkare, att du känner dig behövs och uppskattas. En person som älskar dig kommer att omfamna dina styrkor och stärka dina svagheter.

• Var uppmärksam på hur personen hanterar argument i förhållandet. Det är normalt att ha meningsskiljaktigheter i en relation; men visar närmar sig argument med en konstruktiv, kärleksfull och icke manipulativ attityd att personen i fråga har ditt bästa för ögonen. I en kärleksfull relation hävdar inte en person för att vinna, men ser ut att lösa tvisten på ett sätt som båda parter känner sig bekväma med slutresultatet.

• Tänk på alla de prövningar och vedermödor du och att särskilda någon har gått igenom tillsammans, och dra slutsatsen om att personen i dessa tider har stått bredvid dig som lagspelare, stödsystem eller gråtande axeln. Om du har varit i ett förhållande på länge, är det viktigt att titta på de tuffa ögonblicken att avgöra om att någon är där för dig genom goda och dåliga tider.

• Besluta om det är egoism i din relation. Ett tecken på äkta kärlek är när din partner sätter dina behov före sina egna. Innan han försöker göra sig glad, ser han till att du är glad och känner stöd i dina intressen och aktiviteter. Om han inte deltar i dina intressen, men fortfarande låter dig njuta av dem utan att du känner skuld över det, är acceptabelt.

• Analysera hur förhållandet gör att du känner. Känslan orolig och deprimerad om förhållandet är inte tecken på sann kärlek. Istället, om du verkligen älskar och verkligen älskade då du kommer att känna glad och innehåll eftersom personen som älskar du hjälper till att känna dig bekväm, älskad och trygg.

• Avgöra om din partner är för svartsjuk. Avundsjuka är inte del av sann kärlek. Varken är såra din känslor eller försöker medvetet genera dig genom att göra narr av dig. Om någon verkligen älskar dig, kommer att han Visa respekt för dig. Att vara elak, kontrollerande och oförskämd finns indikationer på att sann kärlek inte är obefintlig.

• Att känna hur personen som berör dig. Om personen du är i ett förhållande med ger dig oönskad berör och mild kontakt, som är en indikation på att hon verkligen älskar dig. Men efter det första året av en relation tenderar detta att avsmalna off. Det finns ingen anledning att vara i fråga om detta händer i er relation, som visar det vanligen en hög komfort och inte någon förlust av kärlek.