mynewspapers.net

Hur berätta om ett kylskåp fungerar

Hur berätta om ett kylskåp fungerar


För att berätta om ett kylskåp fungerar, måste du ha tillgång till ett fungerande eluttag. Det är berätta-tala om tecken som kommer omedelbart att meddela dig om kylskåpet fungerar, till exempel kylskåp att göra ett brummande ljud eller utseendet på en ljus när du öppnar dörren. Om det verkar som om kylskåpet inte går, finns det några saker du kan göra för att felsöka apparaten. Felsökning kan hjälpa dig avgöra om apparaten fungerar eller, om inte, se varför det inte fungerar.

Instruktioner

• Kontrollera att kylskåpets power kontakten sätts i vägguttaget. Om du kopplar in den och hör ett surrande eller klickande ljud, då fungerar kylskåpet inte.

• Bekräfta att som kylskåpet är inkopplad i vägguttaget fungerar. Om du är osäker att uttaget du använder fungerar, prova att ansluta en liten enhet, exempelvis en lampa, i uttaget att se om fungerar det. Om lampan tänds när du använder samma uttaget du används för kylskåpet men kylskåpet gjorde ingenting, sedan kylskåpet fungerar inte.

• Se till att kökets breaker switch är inställd på "On" i ditt hem breaker låda. Om switchen är inställd på "Off", får uttaget du använder för ditt kylskåp ett nätaggregat, vilket innebär att du inte kan korrekt kontrollera om kylskåpet fungerar.

• Lyssna efter ett brummande ljud som kommer från kylskåpet. Detta buller låter dig veta att det är igång.

• Öppna kylskåpsdörren. Om kylskåpet fungerar och har varit ansluten och påslagen ett tag, kommer det vara häftigt inne i kylskåpet. Om lampan tänds när du öppnar kylskåpsdörren, är detta ett bra tecken på att apparaten fungerar.

• Justera den kylskåp temperaturinställning via kontrollvredet temperatur. Kylskåpet kommer inte cool om vredet i inställningen "Off". Om det finns ett klick eller surrande ljud när du slår på strömbrytaren till en temperaturinställning, fungerar kylskåpet.