mynewspapers.net

Hur berätta om en TAG Heuer F-1 är fejk?

Hur berätta om en TAG Heuer F-1 är fejk?


Inspirerad av formel en världen mästare Fernando Alonso, TAG Heuer släppt sin linje av formel 1 klockor 1986. Denna sportiga, ojämn linje klockor har varit en konsekvent bästsäljare för de schweiziska urmakare, men populariteten har också gett upphov till ett antal efterföljare och förfalskare. Sunt förnuft och en kräsna öga är avgörande för berättar en falska TAG Heuer F1 klocka från en äkta klocka. Uppmärksamhet på detaljer kommer att spara frustration och hundratals dollar på vägen.

Instruktioner

• Undersök inför klocka för alla fläckar av lim inuti eller runt kanterna på ratten. TAG Heuer klockor är aldrig limmade ihop, så någon underteckna av epoxi kommer att varna dig att din klocka är en bluff. De siffror och text i ansiktet bör vara tydlig och lättläst; enda förfalskningar är smetig eller suddiga.

• Klockan och observera hur mekanismen känns medan slingrande. Om det finns något motstånd, är klockan troligen en falsk. TAG Heuer klockor bör vind smidigt. Kronan för lindning på klockans högra sida bör vara svart, inte krom, som borde de knappar som flankerar det.

• Kontrollera klockans förmåga att glöda. Bara TAG Heuer klockor använda LumiNova, en särskild kemikalie som tillåter dem att tända upp i mörkret. Falska klockor kommer att ha liten eller ingen luminositet.

• Vänd klockan över och titta på baksidan av ratten. Det bör vara tjock och ha lite heft till. En rygg som sits spola till resten av klockan är ett tecken på en falsk. Kontrollera om en stämpel där det står "Swiss Made" som ytterligare ett tecken på äkthet. Om någon indikation på att delar av klockan görs någon annanstans, tittar du på en falska TAG Heuer.

• Titta närmare på sekunder ratten på urtavlan. Sekunderna slå i en TAG Heuer F1 watch ligger nära sex handen, och bör vara överdimensionerad, skära i minut markeringarna runt urtavlan. Ofta förfalskningar kommer att innehålla en liten, snygg sekunder slå som inte skymmer resten av urtavlan.