mynewspapers.net

Hur berätta om en Rolex är verklig eller en evig Oyster

Hur berätta om en Rolex är verklig eller en evig Oyster


En Rolex är en högklassig se speciellt konstruerade med schweiziska urmakare. Eftersom de är mycket dyra (prisintervallet på dessa klockor kan gå från ett par hundra till flera tusen dollar), har många skapat falska klockor att lura folk att köpa förfalskningar till ett reducerat pris. Lättlurad köpare, tänker de får ett Kap, bara få en billig imitation. Den eviga Oyster Rolex klockan är en populär bland förfalskarna. Det kan erbjudas i rostfritt stål, 18 karat guld och 18 karat diamanter.

Instruktioner

• Kontrollera baksidan av klockan. Om den har en tydlig display och du kan se den inre mekanismen av klockan, då du arbetar med en falsk Rolex. Också, om det har någon gravyrer, det är också en bluff (om det inte är en damer klocka utfärdats före 1990, eller en Sea-dwell). Ytan av ärendet tillbaka bör vara smidigt med ett hologram visar serienumret på klockan i 3D, och ett mönster med namnet ROLEX som ändrar sitt utseende när något flyttas. Förfalskningar är helt enkelt graverade och har inte hologram.

• Titta på datumet på din klocka. Numret ska upptar nästan hela utrymmet. Förfalskade klockor har en datum förstoring på cirka 1,5 gånger den ursprungliga rollern, medan original Rolex går till 2,5 gånger.

• Skruva loss den slingrande kronan helt och använda ett förstoringsglas på den. Du bör se en svart ring runt basen av kronan.

• Kontrollera precis bakom 30 minuters markör för en liten coronet ingraverat på kristallen. Använda förstoringsglas för detta steg. Enda klockor utfärdas efter 2002 kommer att ha detta.

• Om du köper en evig Oyster, kontrollera mellan klackarna för en följetong/registreringsnummer. Detta är det mest exakta sättet att kontrollera äkthet. Cross kan du referera siffrorna. En lista över dem finns resurser.

• Om du köper en Yachtmaster, kontrollera minutvisaren. Det bör vara betydligt tjockare än på någon annan Rolex modeller.