mynewspapers.net

Hur berätta om en Hamster är Hybrid

Hur berätta om en Hamster är Hybrid


När det gäller att välja familj sällskapsdjur, är hamstrar en topp val. Barn älskar att känna dessa oberoende, lurviga vänner mjukhet och kan knappast motstå deras gullighet. Hybrid hamstrar--avkomma till dvärgen Campbells ryska hamster och Dvärgen vinter vit rysk hamster--de enda två av de fem arterna av hamstrar hålls som husdjur som kan korsa med varandra och som föder levande barn, är ännu mer intressant. Dessa hybrider har egenskaper som är en kombination av båda arter. För att skilja en hybrid, leta efter särskilda egenskaper.

Instruktioner

Normala Campbell och vintern vit egenskaper

• Beakta en normal vinter vit färg. Den har en svart nyans längs sidan bågar, svart hår i de vita områdena under sidan valv och en tjock, jet svart dorsala rand som blir bredare mellan axlarna. Annan färg mutationer är lila-grå päls och svarta ögon, vit och svart eller lila-grå hårstrån spridda genom pälsen och tjockare längs ryggens området.

• Observera den normal vinter vita kroppsform och ansiktsdrag. Kroppen är bullet-formade med en lång huvud, släta sidan profil, romersk näsa och stora, djärva ögon som är närmare öronen än näsan.

• Beakta den ren Campbells färg. Ren Campbell ryska hamstrar kommer i en mängd färger. Tunnare dorsala stripe är grå-svart och bredda inte mellan axlarna. Andra färger inkluderar vit päls med röda ögon, ingefära med röda ögon, blå-grå med svarta ögon, svart med svarta ögon, tråkig ingefära med svarta ögon, vit päls med färgade fläckar eller fläckar, eller färgad päls med vita fläckar eller fläckar, vit päls med svarta ögon, färgade päls med vita hårstrån genom pälsen och wet-ser, glänsande päls.

• Titta på ren Campbell ögon och ansiktsdrag. Ögonen är på samma avstånd mellan näsa och öron. Näsan är uppsvullna och profil på sidan av ansiktet puffar runt näsan.

Hybrid med stark vinter vit egenskaper

• Observera kroppsform. Hybrid med stark vinter vit ryska egenskaper har en kula-formad kropp, en lång huvud och en näsa som är lite puffier än hybrid med starka Campbell egenskaper.

• Ta del av den dorsala rand. Den dorsala rand av hybrid med stark vinter vit ryska egenskaper är tunnare och inte inte blir bredare mellan axlarna. Färgen är ljusare längs sidan bågar och det finns inga svarta hårstrån i vitare områden under sidan bågar.

• Beakta ögon. Denna hybrid har ögon som är mindre framträdande än Campbells och på samma avstånd från öron och näsa.

Hybrid med stark Campbell egenskaper

• Undersök ansikte profil och kroppsform. Hybrider som har dominerande egenskaper Campbells ryska förälder har en slät sida ansikte profil, svullna näsa och en platt kroppsform.

• Undersök den dorsala rand. Den dorsala rand är tjockare, grå-svart och bredare mellan axlarna.

• Beakta ögon. Ögonen är närmare öronen än näsan.