mynewspapers.net

Hur berätta om en Burberry kappa är verklig

Hur berätta om en Burberry kappa är verklig


Burberry märket representerar har funnits i mer än 100 år och är fortfarande en eftertraktad etikett av dem som vill ha oklanderlig och omedelbart identifierbar styling. Många människor är omedvetna om att de har köpt en fake Burberry kappa, eftersom de inte vet vad man ska titta efter när du inspekterar produkten. Repliker finns för nästan alla märkes-artikel, men de kan aldrig helt replikera ett objekt. För att undvika att köpa en fake Burberry, behöver konsumenten veta vad man ska leta efter i en äkta Burberry kappa.

Instruktioner

• Kontrollera materialet. Det bör vara robusta och fläcktåliga. Burberry mönstret är distinkt--en röd och svart Pläd på grädde eller tan bakgrund. Burberry har flera varianter av detta mönster, ser alla egenskapt Burberry. Det rutiga mönstret bör vara felfri.

• Undersök etiketten. Sömmen bör vara enhetliga. Baksidan av etiketten bör säga "Made in Italy" och inkludera ett serienummer. Etiketten bör visas robust och kräver sax för borttagning.

• Inspektera slemhinnor och sömmar. Materialet bör vara toppkvalitet. Allt på pälsen ska visas ordentligt sydda. Om stygnen och fodret är krokig eller rynkiga, har du en falsk.

• Kontrollera märket Burberry är konsekvent. Namnet bör vara i versaler och i samma typsnitt där det visas på pälsen.