mynewspapers.net

Hur berätta om en avloppsledningen är igensatt eller trasigAvloppsrör kan bli igensatt eller bruten. Bestämma vilket problem din avloppsrör går igenom är en process för eliminering. Avloppsrör ger du tecken så att du kan lista ut om problemet är en trasiga avloppsrör eller ett igensatt rör. När du känner till problemet, kan du antingen reparera avbrottet i dina rör eller rengjort dina rör genom att köra en orm genom dem att ta bort täppa.

Instruktioner

• Ring underhållsavdelningen staden och frågar om det finns ett avlopp röret backup i staden. Detta bidrar till att eliminera frågan om det är stadens problem. Staden kan också skicka ett brev om det har gjort ett färgämne test. Detta visar om du har brott eller läckage i ditt avloppsrör.

• Titta utanför där avloppsledningen går ut från ditt hus och krokar till stadens avloppsrör. Om du ser en pöl av vatten och det har inte regnat på ett tag, har du förmodligen en trasiga avloppsrör.

• Promenad runt i din inhängnad gård i närheten av där ditt avloppsrör går ut ur ditt hus och krokar i stadens avlopp röret. Om du känner någon mjuk eller mosig ställen och det har inte varit ett regn i flera dagar, är detta en annan indikation på att du har en paus i ditt avloppsrör.

• Lukt luften i din trädgård. Om du luktar avlopp, är detta ett tecken på att din avloppsrör har brutit.

• Leta efter råttor eller rat hål i din trädgård. Du kan berätta ett råtthål från andra hål genom att titta på konstruktionen av hålet. Ett smidigt snygga hål anges att du har råttor, men att vara säker, fylla i hålet. Om det håller återkommer, så har du ett råtthål. Rats lever i avloppsrör. De äter maten kvar i ditt avloppsrör. Råttor kan komma genom avloppsledningen och i din toalett så det är viktigt att inte kasta fett ner ditt avloppsrör eller använda sophantering mycket ofta. För att hålla råttorna ur ditt avloppsrör, skölja ur diskhon en eller två gånger i månaden med en blandning av en kopp bakpulver sköt ner i avloppet. Häll en kopp ättika i avloppet. Kontakten i avloppet så blandningen stannar i rören. Vänta 30 minuter och ta bort kontakten. Häll långsamt te vattenkokare full av kokande hett vatten i avloppet. Detta kommer att hålla dina avloppsrör ren och råtta gratis.

• Spola toaletten. Titta på jämna bevattna som skålen fylls. Om vattnet i skålen inte täcker till sin ursprungliga plats, kan du ha en pipe blockering.

• Kontrollera avloppet i ditt hem. Om vattnet inte dränerar eller om vattnet kommer tillbaka upp i din dusch eller badkar avlopp, anger detta en igensatta avloppsrör.

• Lyssna på rören som vatten avlopp. Om du hör gurglande ljud eller ljud i ett annat avlopp eller om du har bubblor kommer upp i din toalett, är detta en indikation att avloppsledningen kan vara igensatta.

• Titta utomhus där ditt avloppsrör är belägen. Om du har många träd eller buskar, kan trädrötter hitta den minsta spricka eller där längderna av avloppsledning pipeline sätts samman. Ditt avloppsrör kan vara igensatta med trädrötter.