mynewspapers.net

Hur berätta om du har bra kroppsmått & dimensioner

Hur berätta om du har bra kroppsmått & dimensioner


Ta reda på den korrekta mått och dimensioner för din kropp är beroende av ditt syfte och om du är man eller kvinna. Kroppsbyggare använder olika standarder för deras kroppsmått och dimensioner än andra människor. Det finns online räknare för rätt organ mått, men det enda ta hänsyn till dessa räknare är din handled mätning. Det finns ingen differentiering för höjd eller mellan män och kvinnor. De flesta gym och läkarmottagningar har kropp tjock delen miniräknare.

Instruktioner

• Hitta din midja-höft förhållandet att bestämma din hjärt-och kärlhälsa. Mäta den minsta delen av din midja (oftast bara över naveln). Mät sedan den bredaste delen av höfterna. Dela att mäta midjan i inches av dina höft mått i tum. Om du är man, är ett förhållande av.09 eller lägre låg risk för hjärtinfarkt. En andel av.09 till.99 är en måttlig risk. En kvot på 1 eller högre placerar dig vid hög risk för hjärt-kärlproblem. Om du är kvinna,.08 och lägre är låg risk,.08 till.89 är en måttlig risk och 9 eller högre placerar dig vid hög risk.

• Hitta ditt BMI (body mass index) att bestämma vad din idealvikt bör vara. Beräkna ditt BMI genom att multiplicera din vikt i pounds av 703 och dividera den siffran med din längd i tum i kvadrat. Ett BMI på mindre än 18,5 är underviktig. Ett BMI på 18,5-25 är perfekt. Ett BMI på 25-30 är övervikt. BMIs av över 30 anses vara överviktiga.

• Läsa en bodybuilder's guide att bestämma de optimala dimensionerna för bodybuilders. Flera kända kroppsbyggare har publicerat sina egna formler för bestämning av perfekt kropp storlek. Dessa dimensioner innehåller nyckeltal för armar, handleder, Vader, vrister, halsen, bröstet, bäckenet, lår och knän.