mynewspapers.net

Hur berätta om din pojkväns familj gillar du

Hur berätta om din pojkväns familj gillar du


Uppfyller din pojkväns familj för första gången kan vara skrämmande, och ofta tjejer är kvar undrar om familjen gillar dem eller inte. Innan mötet familjen, be din pojkvän några saker om dem som gör för lätt konversation eller ämnen att hålla sig borta från. Efter att veta dem ett tag, du kommer att få en uppfattning om hur familjen mår mot dig genom att de beter sig omkring dig, och i de flesta fall handlingar säger mer än orden.

Instruktioner

• Meddelande om familjen ber om dig när de talar med din pojkvän. Ofta familjemedlemmar kommer att säga "hur är Mary?" och fråga om ditt välbefinnande. Naturligtvis skulle du bara veta detta om du är med din pojkvän när en familjemedlem samtal, om inte din pojkvän nämner det till dig. Detta är vanligtvis en indikator som de gillar dig och är artig nog att fråga hur du är. Ett annat sätt att berätta om de tycker du är de kommer att säga saker som "Berättar Mary jag hälsade", och din pojkvän passerar på meddelandet. Detta är familjens sätt att låta pojkvännen vet att de gillar och bryr sig om dig.

• Förlänger de inbjudningar till dig? Ett vanligt sätt att berätta om en familj gillar du är att de inbjuder dig till holiday events och på familjens semester. Om familjen går bort tillsammans och känns bekväma bjuder in dig, chanser, gillar de dig. De flesta människor skulle inte bjuda in någon de inte gillar på en familjesemester. Semestern är också personliga familjen händelser, och om de inbjuder dig att tillbringa tid med dem på semester, detta är ett gott tecken de gillar dig.

• Göra de erbjuder dig presenter? Ett annat sätt att berätta om de gillar dig är med gåvor. När din födelsedag eller jul kommer runt, kommer att de gå ur vägen för att ge dig en present om de gillar dig. De kommer också att lägga tanken till något som de vet du vill ha eller be din pojkvän vad skulle göra en fin present för dig. Detta är ett sätt att även du och att du känner att du är en del av familjen.