mynewspapers.net

Hur berätta om din kvinnliga vän gillar du

Hur berätta om din kvinnliga vän gillar du


Du och din väninna var kompisar i år, och de känslor du två hade för varje är samma som en bror och en syster. Nyligen har du märkt en förändring i hennes beteende--du ens känner att hon gillar dig "att" sätt. Om inte du är säker på att din vän vill vara din flickvän, Läs vidare för att lära sig att berätta om din kvinnliga vän gillar dig.

Instruktioner

• Läsa hennes ögon. Det är alla i ögonen och konversation. Om din vän stirrar på dig mycket längre tid än hon borde eller har en gnista i ögonen, ger hon bort hon har känslor för dig. Eller om när hon pratar du hon flörtar eller säger hur söt hon tycker du är, hon agerar som om hon är din flickvän utan att du vet det.

• Observera hennes beteende. Normalt när ni umgås, saker är oftast lättsam, roligt och inget mer. Men helt plötsligt vill hon lekfullt brottas med dig eller lätt borsta sin hand mot din arm. Hon är troligen antyda att du att hon vill komma extra nära.

• Märka en skillnad i hennes stil av kläder. Hon kunde bära vad hon vill när hon är runt omkring dig - trots allt, du är bara platoniska vän, och hon behöver verkligen inte att imponera på dig. Men när du märker att hennes utseende blir sexigare varje minut och du undrar vad är tillfället, sanningen är att hon vill att du ska ta notis om hennes skönhet och se henne i ett annat ljus.

• Hon vill vara din. Om du är dating andra kvinnor, är för det mesta hon är cool med det, men plötsligt hon kritisk till dem och ser dem som någon typ av konkurrens. Det är inte att hon skyddande av er; Det innebär att hon har en anstrykning av svartsjukt, som hon bilderna du och hennes tillsammans och ingen annan.