mynewspapers.net

Hur berätta om 6 veckor gamla kaniner är man eller kvinna

Hur berätta om 6 veckor gamla kaniner är man eller kvinna


Dessa söta små påsk kaniner som du plockat för dina barn får mogna och ta flera överraskningar din väg. Unga kaniner som du fick höra är honorna kan visa sig vara män om deras kön inte har identifierats korrekt innan de når mognad. Vetskapen om att du faktiskt har en hane och hona kan bara komma när den mogna kvinnan väntar bebis kaniner. Men du kan bestämma om en sex veckor gamla inhemska kaninen är manliga eller kvinnliga med minimala problem.

Instruktioner

• Sätt på en långärmad tröja att skydda dig från repor. Bära ett par engångs handskar när du kontrollerar en kanin som säljs till dig. (Kaniner bär villkor som ringorm, Skabb, luftvägssjukdomar och diarré som kan vara smittsam för friska kaniner och människor.)

• Håll en liten kanin inne om handflatta av din hand med huvudet pekar bort från dig. Om du har ett lågt bord kan du placera kaninen på dess rygg eller gumpen under granskningen. En rambunctious kanin kan placeras på en handduk att hålla den glider av tabellen. Håll en stor kanin försiktigt med huvudet i ena handen medan hållandes området längst ned i skurken av armen nära armbågen. Vagga det ordentligt för att förhindra det från att falla ur ditt grepp och skador.

• Del päls av kanin i området nära anus. (Detta kallas Kloakområdet av den kaninens kropp, där könsorganen finns. På sex veckor syns manliga testiklarna inte lätt som de inte ner förrän kaninen är tre till fyra månader gammal.)

• Leta efter ett rosa område i huden nära anus. Detta är ventilen.

• Tryck försiktigt tillbaka på området små lufthål i huden med handskar tummen och pekfingret att flytta huden. Kloakområdet på kvinnliga bunny har en uttalad slit eller linje med rosa band av färg på vardera sidan. En trubbig tub med vit hud utan en linje kommer att identifiera bunny som en manlig.