mynewspapers.net

Hur berätta hur lång tid du har varit på Facebook

Hur berätta hur lång tid du har varit på Facebook


Din egen personliga sida på Facebook har utvecklats betydligt sedan det sociala nätverket först såg dagens ljus år 2004. Nu kallas tidslinjen, diagram här sidan din aktivitet på Facebook, Visar senaste posterna i full och sammanfattande äldre objekt att göra dem lättare att bläddra igenom. Alldeles vid foten av tidslinjen är en post märkning när du öppnat ett konto på Facebook.

Som tittar på din tidslinje

Öppna upp din tidslinje sida på Facebook och ser du länkar till varje separat år som anges till höger. Genom att klicka på ett år kan du se artiklar från dessa tolv månader. Äldre verksamhet kan sammanfattas, men du kan utöka detta genom att välja "Alla berättelser" från rullgardinsmenyn "Highlights". Någon post, tidigare eller nuvarande kan gillat eller kommenterat från tidslinjen, och du kan också markera, redigera eller ta bort objekt med hjälp av alternativen på varje enskild post.

När du gick med Facebook

Nära botten av din Facebook Timeline märks en post "Gick med Facebook" som markerar när du registrerat dig för det sociala nätverket. Du kan vilja kommentera inlägget, klicka på stjärnan för att markera den eller klicka på pennan för att dölja det från din tidslinje. Om du har lagt till andra händelser i livet till Facebook, såsom sysselsättning historia och födelsedatum, sedan visas dessa inlägg nedanför den märkning din debut på Facebook. Om du har svårt att hitta posten, Använd din webbläsares sökfunktion för att hitta "Gick med Facebook" på den aktuella sidan (i de flesta webbläsare är aktiverad med kortkommandot "Ctrl + F").

Ladda ner all Facebook aktivitet

Facebook kan du hämta alla dina konto uppgifter från fliken Allmänt på sidan Kontoinställningar. Detta ger ett alternativt sätt att arbeta ut när du gick med det sociala nätverket, som du kan bläddra igenom väggen inläggen i den nedladdade arkivet att hitta den äldsta transaktionen. Erbjuds av Facebook för nedladdning data lagras i ett format som kan läsas av de flesta webbläsare när det har varit okomprimerade.

Aktuella sessionen

Om du vill veta hur länge du har använt Facebook i en viss session, är denna information inte tillgänglig inom det sociala nätverket själv (även om du kan kolla på aktiva sessioner från fliken säkerhet på sidan Kontoinställningar). För att räkna ut hur länge du har bläddra Facebook måste du öppna upp webbläsarens historia sida ("Ctrl + H" kortkommandot visar det på de flesta webbläsare) eller installera en specialiserad förlängning för att göra jobbet istället. Tilläggen finns tillgängliga beror på din webbläsare val--alternativ inkluderar Facebook löpare (för Firefox, Chrome, Opera och Safari) och RescueTime (för Firefox och Chrome).