mynewspapers.net

Hur berätta en tjej du gillar henne utan att använda ord

Hur berätta en tjej du gillar henne utan att använda ord


Frågar en tjej ut för en dag kan vara besvärligt om inte du vet vad hon ska säga. Du kan bara ställa ut henne, eller berätta för henne att du gillar henne, men detta kan leda till ett svårt ögonblick där hon avvisar du. Istället för att använda ord, kunde du subtilt använda flirta kroppsspråk för att berätta din kärlek som du henne. Hon kommer förhoppningsvis får ditt meddelande och meddelande du tillbaka med samma.

Instruktioner

• Titta in i hennes ögon. Få ögonkontakt med din kärlek att visa henne att du är intresserad av henne. Om hon ser dig, inte ta ögonen från henne.

• Smile på din kärlek. Medan du håller hennes blick, ge henne din skönaste, mest uppriktiga leende. Detta kommer att visa henne att du verkligen gillar henne.

• Lämna henne en blomma. Om du ser din kärlek i skolan eller på jobbet, lämna en blomma för henne på hennes skrivbord, eller lämna det till henne utan att säga ett ord. Hon vet du är intresserad av henne som mer än en vän. Överväga att lägga fram henne en ros. En enda ros betyder "Jag älskar dig."

• Serenad henne med musik, om du kan spela ett musikinstrument. Om du vet där hon bor, stående utanför hennes sovrumsfönster spelar musik är ett mycket romantiskt sätt att tala om en tjej du gillar henne. Hon kommer att ha några tvivel.

Tryck på din kärlek, om du får chansen att vara nära henne. Att sätta din arm runt henne om du är både vid ett evenemang tillsammans eller hålla hennes hand kommer att förmedla din önskan att komma närmare henne. Uppmärksamma hur hon reagerar; om hon drar bort, det betyder att hon inte är intresserad av dig på ett romantiskt sätt.